Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@14:22:45 GMT

فروشگاه اینترنتی یوسی پابجی تاسیس شد!

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۷۸۵۷۸

فروشگاه اینترنتی یوسی پابجی تاسیس شد!

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، بازی پابجی موبایل، یکی از ترندهای حال حاضر جهان می‌باشد. این بازی که از سال ۲۰۱۷ توسط شرکت تنسنت (Tencent) عرضه شد، تا به حال بیش از ۴۰۰ میلیون کاربر در تمام سیستم‌های دیجیتالی داشته است که می‌توان این موفقیت را در این مدت کم، ارزشمند دانست. در پی افزایش تقاضای کاربران ایرانی پابجی موبایل برای خرید یوسی، فروشگاه آنلاین یوسی پابجی موبایل تاسیس شد که در حال حاضر مورد توجه بسیاری از بازیکنان پابجی موبایل قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فروشگاه آنلاین یوسی پابجی موبایل در ابتدای سال ۱۴۰۰ ابداع شد و شروع به فعالیت کرد. این وبسایت که توانسته نظر بسیاری از بازیکنان پابجی موبایل را به سوی خود جلب کند، خود را به عنوان سریع‌ترین و بهترین خدمات‌رسان در حوزه فروش یوسی پابجی می‌شناسد. به طوری که در این مدت زمان کوتاه، به هزاران کاربر پابجی موبایل خدمات داده و رضایت کامل آن‌ها را دریافت کرده است.

کاربران پابجی موبایل در صورت تمایل می‌توانند به صورت آنلاین تعداد یوسی پابجی خود را از این وبسایت تهیه کنند. کافیست تا با مراجعه به وبسایت یوسی پابجی موبایل و مشاهده تعرفه‌ها، تعداد یوسی مورد نظر خود را انتخاب کرده و با پرداخت مبلغ مذکور آن‌ها را دریافت کنند. وبسایت یوسی پابجی موبایل کاملاً قابل اعتماد بوده و موفق به دریافت نماد اعتماد الکترونیکی از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی کشور شده است.

همچنین وبسایت پابجی موبایل توانایی برقراری ارتباط و تماس را به کاربران خود داده است تا در صورت بروز هرگونه مشکل، به کارشناسان در پشتیبانی وبسایت اطلاع دهند. به طوری که کاربران اطلاعاتی مانند نام و نام خانوادگی، شماره موبایل و ایمیل را در قسمت مشخص شده وبسایت درج می‌کنند و در اولین فرصت، کارشناسان پشتیبانی فروشگاه یوسی پابجی موبایل با آن‌ها تماس می‌گیرند.

پول بازی پابجی یا UC چیست؟

بازی پابجی موبایل نیز مانند تمام بازی‌های دیگر، دارای ارز و پول درون برنامه‌ای می‌باشد. با کسب و جمع آوری پول بازی پابجی موبایل یا یوسی (UC) می‌توان به آیتم‌ها و تجهیزات مختلف در بازی برای کارکتر دسترسی داشت. با فراوان بودن یوسی پابجی موبایل در اکانت افراد، آن‌ها می‌توانند نهایت لذت را از بازی ببرند. چرا که با وجود یوسی پابجی می‌توان به دو ویژگی مهم در بازی دسترسی داشت:

در بازی پابجی موبایل فروشگاهی وجود دارد که در آن، می‌توان تجهیزات و مهمات مختلفی از بازی را خرید. این ابزار بهپول داخل بازی پابجی فروخته می‌شود و آن‌ها را فقط می‌توان با یوسی خریداری کرد. ابزاری مانند اسکین، مهمات، سلاح، آیتم و غیره را می‌توان با یوسی پابجی خرید.

قسمتی از بازی پابجی موبایل به نام رویال پس وجود دارد. نبرد در این قسمت از بازی تا حدودی رایگان است و تمام افراد می‌توانند به جنگ در آن بپردازند. اما قسمت‌های اصلی آن به نام رویال پس الایت و رویال پس الایت پلاس نیازمند صرف یوسی پابجی هستند. پابجی موبایل به مبارزان این قسمت، در صورت انجام ماموریت‌ها و برنده شدن، جوایز ارزنده‌ای می‌بخشد که مهارت و قابلیت بازی کارکتر را چندین برابر می‌کند.

اما چگونه می‌توان یوسی پابی موبایل کسب کرد؟ بازی پابجی موبایل نبردها و مراحلی را در اختیار کاربران خود گذاشته است که بازیکنان می‌توانند با انجا ماموریت‌های مذکور آن‌ها، یوسی کسب کنند. همچنین قسمت رایگان رویال پس نیز می‌تواند منبع درآمد خوبی برای یوسی پابجی باشد. با این شیوه‌ها می‌توان به صورت رایگان یوسی پابجی به دست آورد.

همچنین در صورت تمایل کاربران می‌تواند تعداد مختلف یوسی پابجی خریداری کنند. البته خریداری یوسی پابجی از داخل فروشگاه بازی بسیار دشوار و هزینه بر بوده و تقریباً هیچ فردی حاضر به خرید یوسی از آن نیست. فروشگاه‌هایی نیز تاسیس شده‌اند که خدمات واریز یوسی پابجی را انجام می‌دهند، اما خدمات با کیفیتی ندارند. بنابراین بهترین منبع برای خرید یوسی، وبسایت یوسی پابجی موبایل تلقی می‌شود.

معرفی فروشگاه یوسی پابجی

فروشگاه یوسی پابجی از نخست شروع به فعالیت خود، از شعار "کیفیت و سرعت عالی در خدمت رسانی به کاربران" پیروی می‌کند. به طوری که تمام تمرکز خود را بر روی سرعت و کیفیت خدمات گذاشته‌اند تا هیچ یک از کاربران دچار مشکل نشوند. شواهد حاکی از این است که وب سایت یوسی پابجی موبایل تواسنته هدف خود را عملی کند؛ چرا که تا به حال مورد اعتماد هزاران کاربر پابجی قرار گرفته است. اما چرا؟ علل اعتبار بالای این وبسایت به شرح زیر می‌باشد:

ارائه پشتیبانی قوی به کاربران و مخاطبان خود

وبسایت یوسی پابجی موبایل همواره در تلاش بوده تا یک پشتیبانی قدرتمند برای کاربران خود داشته باشد. امروزه کاربران در صورت وقوع هرگونه مشکل در خرید خود، می‌توانند در ۲۴ ساعت شبانه روز با پشتیبانی وبسایت در ارتباط باشند. اعضای این پشتیبانی از افرادی متخصص در این حوزه کاری تشکیل یافته است.

واریز آنی یوسی پابجی به اکانت افراد

وبسایت یوسی پابجی موبایل از سیستمی اتوماتیک بهره‌مند است. این سیستم اتوماتیک به کاربران وبسایت توانایی سفارش و خرید در تمام ۲۴ ساعت شبانه روز را می‌دهد. نکته جالب توجه سیستم وبسایت، این است که افراد با سفارش و خرید در ۲۴ ساعت شبانه روز، طی ۲ الی ۵ دقیقه تعداد یوسی خریداری شده را در اکانت خود مشاهده می‌کنند.

کیفیت تضمینی در ارائه یوسی پابجی

یوسی‌های واریزی توسط وبسایت یوسی پابجی موبایل، کاملاً اصل بوده و می‌توان آن را در داخل بازی استفاده کرد. همچنین وبسایت یوسی پابجی هیچگونه کارمزدی از مشتریان خود در مقابل خدماتی که ارائه می‌دهد دریافت نمی‌کند و قیمت بسته‌های حاوی یوسی طبق قیمت روز جهانی است.

لینک وبسایت: https://ucpubg.vip/

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5286277

منبع: مهر

کلیدواژه: فروشگاه اینترنتی بازی رایانه ای ایرانی کسب و کار گروه صنعتی ایران خودرو گروه خودروسازی سایپا صنعت خودروسازی تولید خودرو سریال خارجی ثبت شرکت واکسن کرونا شرکت های خصوصی پژو ۲۰۷ فیلم خارجی برندسازی ویروس کرونا تاکسی کره جنوبی بازی پابجی موبایل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۸۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای یک مناسبت جدید و مهم در تقویم عربستان

سلطان العمر پژوهشگر مرکز مطالعات خاورمیانه در دانشگاه هاروارد در نشریه «نیو لاینز» نوشت: ۲۲ فوریه مصادف بود با پنجمین سالگرد یک مناسبت جدید در عربستان سعودی تحت عنوان روز تاسیس که طی سال‌های اخیر در تقویم این کشور گنجانده شده است. این مناسبت که بر اساس حکم پادشاه عربستان در سال ۲۰۱۹ ایجاد شد، گرامیداشت «آغاز سلطنت امام محمد بن سعود و تاسیس اولین دولت سعودی» در سال ۱۷۲۷ است.

به گزارش انتخاب، بر خلاف روز ملی عربستان، که در آن ایده سیاسی اتحاد و تشکیل دولت معاصر عربستان در سال ۱۹۳۲ جشن گرفته می‌شود، روز تاسیس ۲ کارکرد اصلی دارد: گرامیداشت یک افسانه سیاسی و پاک کردن یک افسانه دیگر. این روز بزرگداشت این روایت تاریخی است که دولت معاصر سعودی سومین دولت در طی ۳ قرن متوالی در شبه جزیره عربستان است. این مناسبت همچنین این روایت سیاسی را که اولین دولت سعودی پس از انعقاد پیمانی بین محمدبن عبدالوهاب، موسس جنبش وهابی و محمد بن سعود در ۱۷۴۴ تشکیل شد رد می‌کند. با انتخاب سال ۱۷۲۷ به عنوان سال آغازین اولین دولت سعودی به جای سال ۱۷۴۴، روز تاسیس به دنبال جایگزین ساختن وهابیت در روایت سیاسی سعودی است.

برای بسیاری از متخصصان و تحلیلگران عربستان، زدودن روایت وهابی یک اقدام عمیق و رادیکال تلقی می‌شود. نگاه پذیرفته شده قبلی این بود که از ۱۷۴۴، دولت سعودی همواره به عنوان تنها محافظ و گسترش دهنده وهابیت برای خود مشروعیت قائل بوده و اینکه اقتدار سیاسی در عربستان سعودی بین خانواده سلطنتی آل سعودی و نخبگان مذهبی وهابی تقسیم شده است. بر اساس این نگاه، با کنار گذاشتن وهابیت، دولت سعودی یک منبع اصلی مشروعیت را از دست می‌دهد و به شرکت تاریخی خود با نظام مذهبی پایان می‌دهد.

اما نگاهی دقیق‌تر به نحوه تاسیس دولت معاصر سعودی نشان می‌دهد که این داستان که دولت سعودی با اتکا به وهابیت به خود مشروعیت بخشیده، گزاره‌ای نادرست است. پادشاهی سعودی نه از طریق وهابیت بلکه با تکیه بر یک سنت هنجاری ترکیبی که شامل دو عنصر عربیت و سلفی گری بود مشروعیت یافته است.

اولین گام در فهم نحوه مشروعیت یافتن دولت معاصر سعودی در طی دوره تشکیل این است که به این نکته واقف باشیم که نخبگان حاکم آن دولت در آن دوران مردانی از آخرین نسل عرب‌های عثمانی بوده اند. این نسل به گفته ویلیام کلیولند، بین سال‌های ۱۸۷۰ تا ۱۸۹۰ متولد شده بود و اعضای آن در دوران اواخر امپراطوری عثمانی آموزش دیده و صاحب مشاغل گوناگون شده و برای آینده برنامه ریزی کرده بودند.

با پایان جنگ جهانی اول، امپراطوری عثمانی از هم پاشید و بسیاری از اعضای این نسل نقشی محوری در تاسیس خاورمیانه پساعثمانی ایفا کردند. در مورد عربستان، این نسل نه تنها شامل بسیاری از مشاوران، بروکرات‌ها و روشنفکران مصری، سوری و سایر ملل عرب بود که در تاسیس دولت سعودی ایفای نقش کردند، بلکه خود موسس رژیم یعنی عبدالعزیز آل سعود نیز از این نسل بود. عبدالعزیز در اولین مصاحبه خود با روزنامه الدستور چاپ بصره در سال ۱۹۱۳، خود را یک "عرب عثمانی" توصیف می‌کند که خود را متعهد به انجام هر کاری برای «صیانت از وطن عثمانی در شبه جزیره عربستان» می‌داند. وی این مصاحبه را برای توجیه بیرون راندن پادگان‌های عثمانی از دو واحه استراتژیک در شرق عربستان یعنی الاحصی و القطیف و متقاعد کردن نخبگان حاکم عثمانی در بغداد و استانبول به اینکه اقدامات وی نباید به عنوان اقداماتی جدایی طلبانه قلمداد شود، انجام داد.

این تلقی از عبدالعزیز به عنوان عضوی از آخرین نسل عرب‌های عثمانی به نحو قابل توجهی با نگاه‌های آلترناتیو دیگر که در سال‌های اخیر مورد استناد قرار گرفته و وی را رهبری وهابی یا یک عنصر امپراطوری بریتانیا توصیف می‌کند متفاوت است. آلترناتیو اول (رهبر وهابی) وی را از نسل و زمان خود جدا می‌سازد و عبدالعزیز را به یک گذشته افسانه‌ای وهابی پیوند می‌زند که اغلب بدون در نظر گرفتن بستر زمانی خود مورد تفسیر و استناد قرار گرفته است. آلترناتیو دوم (عامل بریتانیا) عاملیت شخص عبدالعزیز را رد می‌کند و سه دهه پویایی سیاسی و رویداد‌های تاریخی در شبه جزیره عربستان را که با ایجاد حکومت معاصر سعودی به اوج خود رسید، به یک طرح انگلیسی صرف تقلیل می‌دهد.

در اوایل قرن بیستم میلادی، واژه "سلفی گری" همچون امروز معادل واژه وهابی گری نبود. در آن دوران، این کلمه به یک جنبش اصلاحگری اسلامی اشاره داشت که به گفته هنری لائوزیر، «به دنبال آشتی دادن اسلام با ایده آل‌های اجتماعی، سیاسی و روشنفکری عصر روشنگری بود.» این جنبش در اواخر قرن نوزدهم ظهور و بروز یافت و روشنفکران اصلی آن افرادی، چون جمال الدین افغانی، محمد عبدو و رشید رضا بودند. این جنبش انتقاداتی را بر آن دسته از رفتار‌ها و اعتقادات مسلمانان که تناسبی با جهان مدرن نداشتند، مطرح می‌کرد.

بعد از جنگ جهانی اول، بسیاری از اعضای جنبش سلفی گری شروع به حمایت از پروژه سعودی کردند، زیرا آن را تنها امید باقی مانده برای یک ایجاد یک دولت مستقل عربی پس از تحمیل نظام قیمومیت بر بسیاری از سرزمین‌های عرب پسا عثمانی می‌دانستند. به عنوان مثال، رشید رضا، اصلاحگرای شناخته شده اسلامی، مجله خود المنار را که در جهان اسلام به شدت صاحب نفوذ بود، به جبهه‌ای برای ترویج و مشروعیت بخشی به دولت جدید سعودی بر اساس اصول سلفی گری تبدیل کرد.

سایر سلفی‌ها نیز تصمیم به مهاجرت برای ساخت دولت جدید سعودی گرفتند. یکی از آن‌ها محمد بهجت البیتر، اصلاح طلب سوری بود که نقش برجسته‌ای در امر آموزش در عربستان سعودی ایفا کرد. آنگونه که دیوید کومینز، مورخ غربی می‌نویسد، سلفی‌ها همچنین نقش مهمی در تفسیر ایدئولوژی وهابی به عنوان بخشی از سلفی گری و جنبش ناسیونالیستی متعهد به پیشرفت در شبه جزیره عربستان ایفا کردند.

آنچه از همه این روایت‌های تاریخی برداشت می‌شود این است که دولت سعودی به عنوان دولتی وهابی که ادامه و دنباله قرارداد خیالی بین خاندان آل سعود و یک خانواده مذهبی باشد، تاسیس نشد. این رژیم به عنوان یک پادشاهی عرب با تاکید جدی بر سلفیت مدرن تاسیس شد. فهم این مسئله از اهمیت روز تاسیس و گسست آن با روایت سیاسی وهابی نمی‌کاهد، اما توجه ما را به دو نکته جلب می‌کند: اول اینکه روایت وهابی از از ساخت قدرت توسط موسس عربستان سعودی معاصر مورد استناد قرار نگرفته است. دوم اینکه استفاده از روایت وهابی به عنوان ابزار مشروعیت بخشی یک پدیده جدید است که با به قدرت رسیدن ملک فیصل رواج یافت. تاسیس دولت سعودی نتیجه مستقیم تلاقی نیرو‌های تاریخی بود که رویکرد سعودی به سیاست و دولت سازی را تغییر داد.

دیگر خبرها

  • بهترین فروشگاه اینترنتی کالای دیجیتال 1403
  • راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی ـ هنری هنرمندان
  • دختربچه ۱۰ ساله همبازی‌اش را سلاخی کرد | کشف فیلم‌های خشن و جنایی در موبایل دختربچه قاتل
  • شبی که نمره تمام بازیکنان سپاهان 20 بود!
  • لیست سرورهای دی ان اس رایگان و پرسرعت برای بازی
  • کارل هاینتس رومنیگه: زنده ماندن در برنابئو سخت اما ممکن است
  • هاشمی نسب: برخی از اربابان خود خط می گیرند علیه استقلال تمام توانشان را بگذارند+ فیلم
  • نمایندگی صمت در شهرستان اصلاندوز تاسیس شد
  • ماجرای یک مناسبت جدید و مهم در تقویم عربستان
  • نویدکیا: با عزیزم و قربانت بروم نمی‌توان کار کرد